ASIA

8.890 RSD

Vodič za veličine


Odaberi boju:

black
white

Odaberi veličinu:

Gornji deo:

L M S XL

Donji deo:

L M S XL XS

Proizvod je dodat u korpu

Desila se greška pokušajte kasnije ponovo

Više detalja

SKU: ASIA

Kada istovremeno žudite za udobnošću i seksipilom, poželećete da posegnete za ovim visokim donjim delom kupaćeg kostima. Asia donji deo bikinija sa visokim izrezom je moderniji model tradicionalnih dubohih bikinija. Tako savršeno stoji u delu kukova da nestvara preseke izmedju kupaćeg i kože. Dok gornji deo pruža podršku grudima tako snažno da nećete morati da brinete da li se pomera, dok uskačete u bazen okruženi pogledima u vas.

Materijal

Dostava

Roba se dostavlja na području cele Srbije i inostranstva. Dostava se obavlja putem dostavne službe Post Express, ili DHL-om ukoliko poručujete iz inostranstva.
Dostava za zemlje Balkana (Hrvatska, BiH, Makedonija, Crna Gora, Slovenija) se može vršiti i Post Expresom gde je cena naznačena na poslednjem koraku porudžbine.
Isporuka porudžbine je u roku od 1 do 4 radnih dana. Rok dostave može biti i duži od naznačenog ukoliko naručeni proizvodi nisu trenutno dostupni, ukoliko je kupac izvršio narudžbinu toku vikenda ili državnih praznika, ili u slučaju vanrednih situacija.

Povezani proizvodi

Lora

8.890 RSD

Nia

8.890 RSD

Alani

8.890 RSD

Abby

8.890 RSD

Poslednje pogledani

ASIA

8.890 RSD

Instagram @yoa_swimwear